Workwandelen met Christine Dun

Christine Dun woont al ruim 28 jaar in Stuifzand aan de rand van het Drentse Landschap met uitzicht op de landerijen.

Christine werkte jaren als verpleegkundige en had zoals ze zelf zegt een topbaan met grote verantwoordelijkheden. Op een gegeven ogenblik ging de knop om, er kwamen steeds meer reorganisaties, de werkdruk werd erg hoog en ik kreeg steeds minder zin in mijn werk. Tijd voor heel iets anders, maar wat….
 
Ik was altijd al bezig met de dingen om mij heen en kwam terecht bij Byron Katie die een opleiding gaf die The Work heette. The Work is een zeer goede methode om mensen te coachen, te communiceren en de samenwerking te verbeteren en leidinggevenden te steunen. Ik besloot deze opleiding die in Amerika werd gegeven te gaan volgen, gaf mijn baan op en vertrok naar de andere kant van de oceaan.
 
Het was een erg leuke en boeiende opleiding waarin ik veel heb geleerd dat prima aansloot bij mijn eigen denken en het werk dat ik tot nu toe had gedaan.
Terug in Stuifzand besloot ik dat ik niet terug wilde in het arbeidsproces zoals ik had gedaan en begon ik met het geven van workshops voor bedrijven en organisaties.
 
Inmiddels heb ik al veel dingen gedaan en ben ik ook begonnen met workshops en wandelingen voor particulieren. Ook geef ik trainingen aan hondenbezitters die een goede band met hun hond willen hebben en houden.
 
Het is en blijft leuk om met mensen en dieren te werken. Ik kan mijn eigen tijd indelen, heb geen last meer van de werkdruk en reorganisaties en andere zaken, dat is erg plezierig! Wie meer wil weten, kan bellen: Christine Dun 0528-331312 begin_of_the_skype_highlighting            0528-331312      end_of_the_skype_highlighting. Ook kun je kijken op haar eigen website: workwandelen.wordpress.com.