Wij vinden het erg leuk als je een berichtje stuurt! Verwacht alleen niet binnen 3 werkdagen een antwoord, want het bijhouden van deze site is een hobby die naast alle andere drukke werkzaamheden wordt gedaan ;-). We proberen in elk geval binnen 1 week te reageren, maar in vakantieperiodes kan het wat langer duren. 


Feedback


Onze website begint steeds meer vorm te krijgen, maar er kan altijd nieuws bij!!

Wie leuke foto’s heeft of nieuwtjes kan deze sturen naar het contact adres dat op de website te vinden is. We proberen zoveel mogelijk nieuws te verzamelen, maar we missen uiteraard ook weleens iets. Dus ben je op een Stuifzands evenement geweest, maak er een kort verhaaltje van (liefst met foto) en stuur het aan ons of geef het bij ons af, dan zetten we je bericht op de website.
 
In het dorp zijn ook mensen die geen computer tot hun beschikking hebben en daarom zetten we het meest recente nieuws in de Verstoever, zodat iedereen zoveel mogelijk op de hoogte is van wat er allemaal in ons dorp gebeurt.
 
Wat we ook erg leuk zouden vinden zijn oude foto’s van vroeger tijden zodat we een stukje historie op de site krijgen, de foto’s kunnen gemaild worden maar mogen ook worden gebracht zodat we ze in kunnen scannen. Ook als je nog leuke anekdotes of bijzondere verhalen uit de geschiedenis van Stuifzand kent, zet ze op papier en mail het ons of breng het langs!
 
Alles is welkom!!
Groet Nelleke van Rij en Emmy Weessies.