Over ons

Wij zijn Nelleke van Rij en Emmy Weessies, 2 enthousiaste bewoners uit het dorp Stuifzand. Ons dorp heeft lange tijd een eigen website gehad, maar helaas moest de webbeheerder vanwege gezondheidsproblemen de website staken. Na een poosje 'siteloos' te zijn geweest, hebben we het initiatief genomen een nieuwe website op te zetten.

Het doel van deze website is tweeledig: voor de inwoners van Stuifzand moet het een knooppunt worden van informatie, wetenswaardigheden, nieuws en een platform voor de verenigingen en bedrijvigheid in ons dorp. Daarnaast hopen we dat ook mensen van buiten ons dorp een goede indruk van ons prachtige, sociaal actieve dorp krijgen zodat ze zin hebben om de gezelligheid in ons dorp te komen versterken. 


Met enige regelmaat gebruik ik foto's voor deze website, die gemaakt zijn door dorpsgenoot Bart Pijper. Bart heeft een eigen website waarop deze (en nog veel meer) foto's te zien zijn. Hij doet daar verslag van zijn avonturen en ontdekkingen onder de naam Bartje Struun. Neem vooral eens een kijkje op zijn site!

www.bartjestruun.blogspot.nl