Boomklimmer Binne Hoekstra

 
Mijn naam is Binne Hoekstra, ik woon met Anja op Zwartschaap 27.

Het allerliefst ben ik buiten; aan het wandelen, fietsen, hardlopen, op eigen erf aan het klussen of houtkloven. Op mijn werk zit ik veel binnen en daarom heb ik in 2019 een tweetal opleidingen gevolgd voor professioneel boomklimmen, als hobby naast mijn werk.


Iedere boom is uniek en iedere (hoge) boom is een uitdaging, dat is één van de leuke kanten aan deze hobby. Bovendien geeft het me een enorm gevoel van vrijheid om bovenin zo’n hoge boom te hangen. 
 

In 2020 heb ik mijn eigen bedrijfje opgestart onder de naam Boomklimmer Binne Hoekstra. Dit doe ik naast mijn vaste baan als projectleider. Hoe lastiger de klus, hoe leuker ik het vind.Moeten er takken af van een uit de kluiten gewassen eik, maar hangen die takken nou net boven het huis? Geen probleem, met behulp van touwen laat ik ze gecontroleerd en veilig naar beneden zakken.


Moet een boom worden omgezaagd, maar is er geen mogelijkheid deze plat te leggen vanwege bebouwing eromheen? Geen probleem, ik begin bovenin en zaag de boom van boven naar beneden in stukjes.


 

 

En zo zijn er nog veel meer klussen op hoog niveau te bedenken!

Boomklimmer Binne Hoekstra

Zwartschaap 27

Tel. 0626863018