Camping De Zandgaten

In een bosrijke omgeving, vlakbij de natuurgebieden Dwingelerveld, Boerveensche Plassen en Kremboong bevindt zich even ten noorden van Stuifzand de S.V.R. Camping "De Zandgaten" van de familie Carrière. De omgeving bezit veel bos en natuur.

Uiteraard is de camping een ideaal uitgangspunt om te fietsen en/of te wandelen in de vele bossen en natuurgebieden in de buurt. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de nabije omgeving van de camping.

Het kampeerterrein bestaat uit twaalf plaatsen van circa 100 m2. Aan de voorkant van het terrein heeft de camping nog de beschikking over drie beschutte plaatsen. De gehele camping is omringd door bomen en struiken. Op het terrein is, naast de al aanwezige parkeerruimte voor of naast de tent of caravan, een bescheiden kleine parkeerruimte aanwezig, direct na binnenkomst op de camping.

Een pluspunt is dat er op de camping een kinderboerderij en een kleine speeltuin te vinden is. Hieruit mag de conclusie getrokken worden dat huisdieren van harte welkom zijn. Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen op een camping heel belangrijk! U vindt er een bescheiden aantal nette toiletten, douche's en wastafels.


Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met:

S.V.R. Camping "De Zandgaten"
Edwin Heijen & Alix Carrière
Siberie 26
7934 TB Stuifzand
Tel. 0528-331447
Mobiel: 06-49388787 (Edwin)
Mobiel: 06-55388828 (Alix)
E-mail: info@campingdezandgaten.nl
Website: www.campingdezandgaten.nl