Ons Dorpshuis Stuifzand

Vanaf 15 juni zijn Erwin en Jolanda Laurenssen de nieuwe beheerders van Ons Dorpshuis in Stuifzand. Het echtpaar is voortvarend van start gegaan en woont (samen met hun dochters) in de woning naast Ons Dorpshuis. Hierbij willen ze zich graag even voorstellen en iedereen. 
 

Welkom in "ons dorpshuis"


In het gezellige dorp Stuifzand staat ons dorpshuis. We noemen het ook wel de huiskamer van het dorp. Hier komen de inwoners en zijn verenigingen allemaal samen voor gezelligheid en evenementen.

Wij Erwin & Jolanda zijn de beheerders van het dorpshuis geworden in juli 2015. Het eerste wat wij graag wilden is het dorpshuis weer een centraal punt te maken in Stuifzand. Dit willen we graag bereiken met een ongedwongen en vrije sfeer. Daarnaast willen we graag een aantal verbeteringen toepassen in het dorpshuis. Een voorbeeld hiervan is dat we hopen binnen een aanzienlijke tijd een prachtig zonnenterras aan de achterzijde van het dorpshuis te realiseren. We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle veranderingen.

Ook heel belangrijk in ons dorpshuis zijn de vereningen welke wekelijks gebruik maken van ons dorpshuis. Je hebt oa verenigingen van de biljart, de koersbal, dart, line dancers, klaverjassen, jokeren en nog veel meer. Wil jij je ook graag aansluiten bij een vereniging of wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Erwin & Jolanda

e-mail:  dorpshuisstuifzand@outlook.com
tel: 0528-262 577

 
En neem ook eens een kijkje op de eigen website van het dorpshuis. En natuurlijk is Ons Dorpshuis ook te volgen of Facebook!