Pruttelrees

Een te gek en het meest maffe evenement van Drenthe. Een “rees” als deze wordt al jaren gehouden in diverse gezellige plaatsen in het land en nu is gebleken dat Stuifzand ook zeker in dit rijtje thuis hoort. 

Dus voor iedereen die iets heeft met brommers of met maffe acties en u heeft de rees vorig jaar gemist ...u kunt uw oude brommer uit de schuur halen. Het is tijd om te beginnen met opknappen. U mag het niet missen.

Eventjes de spelregels: 
Als u beschikt over een rolaangedreven bromfiets, een Solex, een Berini of een andere brommer met een bouwjaar van voor 1970, dan kunt u deelnemen. U dient er wel voor te zorgen dat uw bromfiets verzekerd is en op kenteken staat.

Voorafgaand aan de "rees" wordt er een toerrit langs de mooiste plekjes rond Stuifzand gereden. Bij terugkomst kunnen de deelnemers hun bromfiets daar waar nodig prepareren waarna een zeer ervaren technisch team met het schouwen kan beginnen. Als alle bromfietsen akkoord worden bevonden zullen de deelnemers weggeschoten worden. Een allesbeslissende zandloper zal de uiteindelijke winnaar van de eerste "Pruttelrees" van Stuifzand bepalen.

Omdat het een ludieke "rees" is vinden wij het erg leuk als alle deelnemers in (te) gekke of gepaste kleding aan de start zullen verschijnen. Is ook leuk voor de foto’s.

Meer inlichtingen? Neem dan contact op met het bestuur.


Pruttelrees

—————

Pruttelrees 2011

Eindelijk is het weer zover. Na een strenge winter met een "bijna" Elfsteden tocht gaat de Pruttelrees in Stufizand gewoon wel door! Voor iedereen die iets heeft met brommers of met maffe acties ... Dit wordt een aanslag op uw lachtspieren! U kunt deelnemen als u beschikt over een...

Lees meer

—————