28-04-2012 20:35

Voorbereidingen Pruttelrees in volle gang!

In Stuifzand is de organisatie van de jaarlijkse Pruttelrees, die zaterdag 2 juni wordt gehouden, druk bezig met de laatste voorbereidingen.

De Pruttelrees is een unieke, grappige rees door het dorp en het gaat niet om het winnen, maar met name om het plezier en het meedoen.
Het thema van dit jaar is: Ik hou van Holland.
Zoals het nu lijkt zal er een bekende Hoogeveener aan de start verschijnen, maar deze moet eerst nog even een proefrit maken op een bromfiets. Wanneer blijkt dat dit allemaal lukt zal de naam van deze 'mystery guest' bekend gemaakt worden.

Wie kan meedoen????

Iedereen die in het bezit is van een rolaangedreven bromfiets, Solex, Berini of andere brommer met een bouwjaar van voor 1975 kan zich opgeven om mee te doen met deze ludieke rees. Het is verplicht dat de bromfiets verzekerd is en op kenteken staat.

Voordat de Pruttelrees begint, zal een toertocht gemaakt worden langs de mooiste plekjes rondom Stuifzand, deze toerrit start om 16.00 uur.
Wie niet mee wil doen aan de toerrit, maar wel aan de Pruttelrees is uiteraard ook van harte welkom, de Pruttelrees start om 19.00 uur.

Opgave (voor 19 mei) en inlichtingen:  H.Kats 0528-232614 (na 19.00 uur) of via de mail: evcv@home.nl

—————

Terug