03-06-2013 16:54

Veel variatie tijdens feest Stuifzand

In de week van donderdag 6 tot en met zondag 9 juni wordt de jaarlijkse feestweek weer gehouden op het sportveld aan de Eisenweg. Het bestuur is inmiddels met de laatste voorbereidingen bezig en het programma is rond. 

De captains van de straten zijn bij elkaar geweest voor overleg en hebben de teams in hun straat samen gesteld voor deelname aan de zeskamp. Het thema van dit jaar is Country en Western en als het goed is zal (bijna) iedere straat in Stuifzand versierd worden met mooie bogen als straatversiering. De bogen worden op woensdagavond gekeurd. 

Donderdagavond is er klaverjassen, jokeren en darten in de feesttent. Vrijdagmiddag wordt er een cowboykwis zeskampspel gehouden voor de senioren en vrijdagavond kan iedereen die dat wil weer genieten van de playbackshow en karaoke optredens en capriolen die door de teams uitgevoerd worden,met aansluitend een drive inn show.

De zaterdag staat bol van de spelletjes en de teams moeten dan zorgen punten te scoren voor de zeskamp. Zaterdagmiddag kunnen de kinderen pony rijden. 
Zaterdagmiddag is er vanaf 16.00 uur tijd voor de jaarlijkse rondrit op oude brommers met om 19.00 uur de ludieke Pruttelrees met aansluitend de prijsuitreiking en een muziekfeest in de tent, dat nu al de foute party wordt genoemd. Iedereen wordt verzocht om zo fout mogelijk verkleed te komen!

Op de zondagochtend kunnen de teams zich melden in de feesttent voor het klootschieten door de omgeving van Stuifzand. Zondagmiddag is er om 15.00 uur het traditiegetrouwe ringsteken voor de zeskampteams. Tevens kunnen de kleine kinderen zich vermaken op een draaimolen. Zondagavond zal de winnende straat van de zeskamp bekend gemaakt worden waarna het feest wordt afgesloten met de bekende band: Smildeger Roet.
 

—————

Terug