03-03-2015 20:41

Vacature voor exploitant "Ons Dorpshuis"

“Ons Dorpshuis” heeft een sociale functie voor jong tot oud in ons dorp Stuifzand. Uiteenlopende verenigingen en groepen maken voor hun activiteiten gebruik van het gebouw. “Ons Dorpshuis” wordt daarnaast gebruikt door inwoners van Stuifzand voor bruiloften, begrafenissen, feestjes etc. Maar ook activiteiten georganiseerd door de exploitant behoren tot de mogelijkheden.
 

Taken en werkzaamheden

Het bestuur van “Ons Dorpshuis” zoekt per 1 mei 2015 een exploitant. De exploitant werkt op basis van een exploitatieovereenkomst. Bij aanvaarding van de exploitatie dient de dienstwoning te worden betrokken.

Als exploitant van “Ons Dorpshuis” bent u verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoekers.
Werkzaamheden van de exploitant zijn barwerkzaamheden en het bedienen van bezoekers, het beheren van de agenda met reserveringen, het zorgdragen voor de korte en langere termijn planning , voorraad bijhouden en bestellingen doen. U zorgt ervoor dat het dorpshuis er netjes uitziet en voert kleine klusjes uit. Verder draagt u zorg voor een correcte boekhouding en onderhoudt u contacten met verschillende verenigingen in Stuifzand en met de basisschool van Stuifzand.
 

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zoeken een exploitant met minimaal MBO niveau. U bent in het bezit van horecapapieren, sociale hygiëne en H.A.C.C.P.
U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en u bent representatief. U heeft horeca ervaring, bent commercieel, toont initiatief en werkt klantgericht.


Wie zoeken wij?

Spreekt bovenstaande tekst u aan en voldoet u aan de gevraagde vaardigheden en kwaliteiten dan nodig wij u uit om te reageren.

Wilt u meer informatie over de functie dan kunt u contact opnemen met Menno van Rij, voorzitter, tel: 06-55757276. Informatie over het dorp Stuifzand vindt u op www.stuifzand.net

U kunt voor 18 maart 2015 uw sollicitatie met cv richten aan secretaris Gretha van Vliet, Zwartschaap 5, 7934 PB  Stuifzand. Uw reactie bestaande uit een motivatiebrief en een C.V. mag u, bij voorkeur, mailen naar gvanvliet1982@hotmail.nl 


 

—————

Terug