26-01-2014 15:37

Uitnodiging Stichting Veilig ETP

Beste omwonenden van het ETP (voormalig VAM/MERA terrein),

Hierbij nodigen wij u uit voor onze informatie bijeenkomst op 29 januari 2014 om 20:00 uur in Dorpshuis ’t Kaampie in Drijber.  Op deze avond zullen wij ons als stichting aan u voorstellen en uitleg geven waar wij momenteel mee bezig zijn. Tevens stellen wij u in de gelegenheid ons vragen te stellen. Op onze website www.veiligetp.nl kunt u meer informatie vinden over stichting Veilig ETP.

Zoals eerder bekend gemaakt is de GGD Drenthe bereid gevonden gezondheidsvragen met betrekking tot Noblesse en het ETP terrein te beantwoorden. Voordat deze vragen beantwoord kunnen worden is het natuurlijk van belang dat de GGD weet welke vragen er zijn onder de omwonenden. Hiervoor is een vragenlijst opgesteld. De vragenlijst is te downloaden van de website www.veiligetp.nl.

Wanneer        : woensdag 29 januari 2014 om 20.00 uur

Locatie           : 't Kaampie te Drijber

ETP is de afkorting voor Energie Transitie Park. Het voormalige Vam/Mera terrein . Het  is het terrein waar Noblesse Proteins gevestigd is, het bedrijf wat in de afgelopen jaren, en nu nog steeds, veel overlast veroorzaakt voor de omwonenden van het ETP. Het is het terrein waar men bedrijven wil gaan vestigen die op andere industrieterreinen niet terecht kunnen. Bijvoorbeeld: een stookoliefabriek, een board fabriek,  een kippenmestvergister enz. 

—————

Terug