23-08-2015 12:53

Stuifzand: groen, groener groenst

In mei hebben we in samenwerking met Landschapsbeheer Drenthe de bermen richting de manege met een meerjarig bloemenmengsel ingezaaid. We verwachten volgend voorjaar de eerste kleurrijke resultaten te kunnen zien. Langs de Secteweg is tevens een picknickbank geplaatst, maar hier hoeft het niet bij te blijven…

We nodigen u daarom graag uit om op woensdagavond 2 september om 20.00 uur in het Ons Dorpshuis samen met Landschapsbeheer Drenthe verder te denken over de ontwikkeling van het groen in Stuifzand. We kijken ook terug naar de gerealiseerde ideeën.

Waterschap Reest en Wieden

Tijdens de vorige bijeenkomst heeft een aantal bewoners aangegeven nieuwsgierig te zijn naar de plannen voor het gebied Pesserma-Noord (Oude Diep-gedeelte ten westen van Stuifzand). Halverwege augustus start het Waterschap Reest en Wieden met de herinrichting van dit gebied. Om die reden heeft Landschapsbeheer Drenthe het Waterschap uitgenodigd om in het tweede deel van de avond een toelichting te geven op de werkzaamheden die hier plaats gaan vinden.

—————

Terug