11-04-2016 12:44

Skateboard-clinics

Als het aan Kaj Kuipers ligt, komen de jongste skateboardtalenten de komende jaren uit het zuid westen van de provincie Drenthe. De 25 jarige jongerenwerker is namelijk van plan om skateboardlessen te gaan verzorgen voor kinderen en jongeren uit verschillende plaatsen.

Onder de vleugels van zijn bedrijfje "Severe skateboarding events" zal hij skateboard-clinics geven aan jongeren, die de fijne kneepjes van het skateboarden (nog)  beter onder de knie willen krijgen. Het programma aanbod is breed te noemen: van eenvoudige basistechnieken  als  evenwicht, veiligheid, steppen, rijden en bochtjes maken tot meer spectaculaire trucjes als de "ollie" de "kickflip" tot ingewikkelde zaken als de "360 flips" of "grinden".
In een kleine setting  krijgen de deelnemers les, waarbij naast individuele aandacht ook differentiatie en oefenen op eigen niveau centraal staan

Kaj skateboard van jongs af aan, zijn roots liggen "van huis uit" in de skateboardscene. Geen wonder; Zijn vader is namelijk eigenaar van het Drentse skateboardlabel Severe. In het verleden heeft hij skateboard-clinics verzorgd in jongerencentra in Ommen , Zwolle en  Steenwijk. Nu wil hij zijn passie voor skateboarden delen met de kinderen en jongeren in Drenthe en omgeving: “Ik vind dat het tijd is dat er meer gebeurt in mijn provincie voor de jongeren" Het starten van zijn bedrijfje is wat dat betreft een goed begin!

De groepslessen in Meppel worden gegeven op de skatebaan in de Koedijkslanden.
De groepslessen in Hoogeveen worden gegeven op de skatebaan in De Weide & op de skatebaan op het Steenbergerpark. Privelessen kunnen op gewenste locatie.


Voor meer informatie en opgave: severe-skateboarding-events@outlook.com
tel: 06 49 71 4572    
voor facebook zoek je op; severe skate clinics

—————

Terug