12-05-2019 12:58

SamenLoop voor Hoop Hoogeveen bij Strand Nijstad

In het weekend van 5 en 6 juli 2019 vindt in Hoogeveen de 1e editie van SamenLoop voor Hoop Hoogeveen plaats. Gedurende 24 uur, van vrijdag 5 juli 16:00 uur tot zaterdag 6 juli 16:00 uur wandelen teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei leuke activiteiten plaats. Zo vindt op zaterdagochtend 11:00 tot 11:24 uur de KinderLoop plaats. De kinderen lopen 24 minuten in plaats van 24 uur op het parcours van Stand Nijstad. Het wordt dus een fantastisch evenement voor jong en oud.
 

KWF Kankerbestrijding

Tijdens de SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding worden (ex )kankerpati├źnten en hun naasten gesteund en in het zonnetje gezet. De 24-uurswandelestafette is daarnaast bedoeld om geld op te halen ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van kanker.
 

Kaarsenceremonie

Het evenement kent verschillende hoogtepunten, maar vooral de Kaarsenceremonie is een bijzonder moment. Dan worden er duizenden brandende kaarsen langs het parcours gezet ter ere van degenen die strijden of hebben gestreden tegen kanker en voor hen die deze strijd helaas hebben verloren.

De organisatie verwacht dat het een mooi en bijzonder weekend wordt. Een groot aantal teams heeft zich voor SamenLoop Hoogeveen ingeschreven en er is vermaak voor alle bezoekers. Van optredens door diverse artiesten, tot springkussens en verschillende activiteiten voor kinderen. Vergeet vooral niet de gezellige braderie te bezoeken!
 

Alle informatie over het evenement en hoe je als team aan te melden staat vermeld op de site www.samenloopvoorhoop.nl/Hoogeveen
 

—————

Terug