Oproep voor (ver)bouwbedrijven: meld je aan voor de Bouwmarkt op 25 mei!

26-04-2013 15:28

De gemeente Hoogeveen organiseert samen met het Hoogeveens Ondernemers Collectief (HOC) op zaterdag 25 mei de “Bouw, verbouw en startersdag”. Dit evenement maakt onderdeel uit van het Drents woningmarktoffensief. Dit is een initiatief van de provincie Drenthe en de Drentse gemeenten, makelaars, woningcorporaties, financiële instellingen en de bouwsector om de woningmarkt een duwtje in de rug te geven. 

Opzet “Bouw, verbouw en startersdag”
Van 10.00 tot 17.00 uur staat bij Maxx Sports& Events het Hoogeveense bedrijfsleven, van aannemer en architect tot installateur en notaris, klaar tijdens de “Bouw, verbouw en starterdag”. Een prominente plaats is er ook voor “Het Hoogeveen Bouwpakket”. Dit stimuleringsplan beoogt de lokale werkgelegenheid in de bouwsector te stimuleren. Vanaf 1 mei kunnen inwoners en ondernemers tien maanden lang gebruik maken van de maatregelen en acties uit dit pakket. Onderdeel van het pakket is onder andere een verlaging van de prijs voor woningbouwkavels met 20%,  50% korting op bouwleges, het verstrekken van subsidie voor energiebesparende maatregelen en het verstrekken van laagrente dragende duurzaamheidslening. Voor meer informatie zie www.hoogeveen.nl/bouwpakket
 
Wethouder Anno Wietze Hiemstra: “De Hoogeveense aanpak is uniek en onderscheidend door het uitgebreide pakket aan maatregelen en de goede samenwerking tussen bedrijfsleven en de gemeente. Ik roep alle ondernemers die betrokken zijn bij de bouw op , om enthousiast mee te doen aan de Hoogeveense “Bouw, verbouw en startersdag”. We kunnen van deze dag en het stimuleringsplan alleen een succes maken als we daar samen de schouders onder blijven zetten! 
Het is een unieke kans om aan de inwoners van Hoogeveen te laten zien wat ondernemend Hoogeveen te bieden heeft. Kortom:  Doe mee en presenteer ook uw bedrijf op deze Bouw, verbouw en startersdag!”
Kosten
Om de kosten te beperken hebben we gekozen voor een markt, met marktkramen. Voor € 100,- (exclusief  BTW) huurt u een kraam. Ook krijgt u voor dit bedrag koffie/thee en een lunch (maximaal drie personen per bedrijf). 
Aanmelden
Aanmelden kan tot 10 mei bij mevrouw I. Lugies via info@cho-hoogeveen.nl.

Stuur  bijgaand  getekend   inschrijfformulier   daarom zo snel mogelijk naar bovenstaand emailadres of per post naar het Secretariaat van de CHO, p/a Winde 59. 7908 WS Hoogeveen. 
 
Bedenk ludieke acties voor de consument en probeer Bouwend Hoogeveen een stimulans te geven. We rekenen op uw komst! 
 
Met hartelijke groet,
Namens de Gemeente
Wethouder A.W. Hiemstra
Namens het HOC
bestuur Zakenkring Hoogeveen
bestuur Combinatie Hoogeveense Ondernemers
 

 

Terug