23-10-2017 11:55

Informatieavond Zaanddörpen op Glas druk bezocht

Ook in Stuifzand was er grote belangstelling voor de informatieavond van Zaanddörpen op Glas. Na uitleg over het nut van glasvezel (ook voor de dorpskern) werd verteld wie de uitvoerder is (Re-net, onderdeel van de Rendo), welke providers geselecteerd zijn en hoe de verdere planning gaat verlopen.
 

Heb je de informatieavond gemist? Ga naar de pagina van Zaandörpen op Glas om de presentatie te bekijken. Ook een abonnement afsluiten bij een provider kan via deze site.
 

Let op: vóór 18 december 2017 moet 50% van de inwoners een abonnement hebben afgesloten, anders gaat de aanleg niet door!
 

Ook het goedkoopste abonnement telt mee voor de 50%. Als je nu geen abonnement neemt, dan kost het later aansluiten op glasvezel € 695,-. En ook al denk je nu misschien geen glasvezel nodig te hebben, voor de leefbaarheid van het dorp is het belangrijk om bij de tijd te blijven (ook als je ooit je huis weer wilt verkopen). Nu heb je de mogelijkheid om hierin te investeren!
 

Vind je de keus uit providers wat klein? De verwachting is dat na de aanleg vanzelf andere providers mee gaan doen. Een abonnement kan na een jaar opgezegd worden, dus dan kun je altijd overstappen. Tip: zorg er nu alvast voor dat je mailadressen niet provider-afhankelijk zijn, zodat je makkelijk kunt overstappen. Bijvoorbeeld @gmail.com of @outlook.com of maak een eigen domein aan. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met ZDOG, er zijn ambassadeurs die vragen kunnen beantwoorden en die je kunnen helpen bij praktische zaken.
 

Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat Stuifzand een dorp met toekomst is!

—————

Terug