In Stuifzand moeten huurwoningen blijven!

10-02-2014 14:22
Door Peter van Slochteren
 
STUIFZAND- Woningstichting Actium wil alle huurwoningen in Stuifzand verkopen, vandaar dat Plaatselijk belang Stuifzand en de gemeenteraadsfractie van het CDA Hoogeveen onlangs een handtekeningactie is begonnen.
Met genoemde actie willen Plaatselijk belang en het CDA de woningstichting op andere gedachten brengen en daarmee ook voldoende geschikte sociale huurwoningen (voor iedere leeftijdscategorie en zeker voor de jeugd: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!) in Stuifzand en in de andere dorpen van de gemeente Hoogeveen houden!
Voor Stuifzand is het behouden van huurwoningen van groot belang voor onder meer de toekomst van de school de Zandloper, het verenigingsleven en de leefbaarheid van het dorp.
 
Oproep voor ondersteunen actie voor behoud huurwoningen!
 
Vandaar nogmaals de oproep/herinnering om de actie voor het behoud van huurwoningen in Stuifzand te ondersteunen, door middel van het formulier in te vullen en vóór 20 februari a.s. in te leveren in Ons Dorpshuis. De formulieren liggen voor een ieder klaar in Ons Dorpshuis en de CDA winkel van Echtenstraat 7 in Hoogeveen.
Voor vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar:stuifzand@cdahooogeveen.nl
Plaatselijk belang en CDA bedankt een ieder die de actie inmiddels al heeft ondersteund.
 
Terug