Doe mee aan de Pruttelrees!

25-04-2013 20:24

In Stuifzand wordt dit jaar weer een gezellige Pruttelrees gehouden tijdens de feestweek van 6 t/m 9 juni.

De Pruttelrees is als een grapje begonnen en krijgt na enkele jaren steeds meer bekendheid. Vooral de winnaar van vorig jaar was nogal een opzienbarende verschijning want burgemeester Karel Loohuis reed mee en eindigde als winnaar.
 
Het principe van de Pruttelrees is simpel: je rijdt je ritje, maar het gaat niet om snelheid of tactiek. Tijdens de start van de rees wordt er een grote zandloper op de kop gezet en degene die over de finish gaat op het moment dat de zandloper leeg is, is de winnaar. De prijs is heel uniek, want de winnaar wordt gewoon sponsor van de rees voor het volgende jaar. Voordat de Pruttelrees begint kunnen de bezitters van de tweewielers eerst meedoen aan een leuke gezellige pruttelrit door de omgeving, deze rit is geheel vrijblijvend, maar wel erg leuk!
 
Wie mee wil doen met de Pruttelrees moet zich van te voren aanmelden, de rees wordt gehouden op zaterdag 8 juni, inschrijven kan ook op de dag zelf van 15.00 tot 15.45 uur. Start van de tourrit is om 16.00 uur en de Pruttelrees begint om 19.00 uur.                                     
Deelnemen kan als u beschikt over een rol aangedreven bromfiets, een Solex, een Berini of een andere brommer met een bouwjaar van vóór 1975. Het is verplicht om er zorg voor te dragen dat uw bromfiets verzekerd is en op kenteken staat.

Deelnemers mogen zich ook dit jaar weer verkleden in het feest thema (country & western) en in gepaste kleding aan de start verschijnen! 
 
Opgave graag telefonisch of per mail voor 19 mei 2013. 
 
Voor inschrijving, inlichtingen over bouwjaar en andere technische vragen:  
H. Kats 0528-231614 (Na 19.00 uur.) of mail naar evcv@home.nl
 
 
Terug