19-04-2013 16:44

Dart toernooi schot in de roos

De leden van DCS organiseerden zaterdag 13 april een koppeldarttoernooi waar tot groot plezier van de organisatie maar liefst 26 koppels zich aanmelden om mee te doen.


De borden werden gesponsord door Ons Dorpshuis en in de grote zaal van het dorpshuis werd de hele dag gebouwd aan de opstelling. Tegen 19.00 uur kwamen de eerste koppels zich melden bij Harry Engberts uit Hoogeveen die de wedstrijdleiding op zich nam. De wedstrijd tussen de koppels uit diverse plaatsen startte om 20.15 uur en om 03.00 uur vloog de laatste beslissende dartpijl een bord in en waren de winnende koppels bekend.

Het was een gezellig en heel erg leuk toernooi werd van vele kanten gehoord en zeer zeker voor herhaling vatbaar.  Geroutineerde darters uit Friesland vonden het knap dat DCS de draad weer opgepakt had om een toernooi te organiseren en waren zeer te spreken over de gang van zaken tijdens het toernooi.


Grootste verrassing van het toernooi was het duo Tony Pluister en Robin van Dalen, ze werden 3e in de winnaarsronde en Tony gooide 5 x 180 score en Robin ging naar huis met de prijs voor de hoogste finish. Robin was zelf zeer verbaasd omdat hij de dartsport niet helemaal onder de knie heeft en de telling totaal niet snapt, zoals hij zelf vertelde. Toch heeft hij veel plezier in het darten gekregen en denkt er over na of hij hier mee door wil gaan. Voor DCS betekent dat een nieuw lid en die zijn van harte welkom! DCS en Ons Dorpshuis kijken terug op een geslaagde avond .

Uitslag
Winnaars:
1. Bertin Blokzijl en Rick Derks uit Hoogeveen.
2. Jordan van triest ( Hoogeveen ) en Davey bij de Leij  ( DCS)
3. Tony Pluister en Robin van Dalen ( Stuifzand)
4. Duo Corabain en Bruggink.


Verliezers:  
1. Roel en Marco Kroezen Tiendeveen.
2. Fryslan team Melanie en Danny uit Jubbega. 
3. Jeffrey bij de Leij en Nick van Goor ( DCS)
4. duo Tristan en Ramon.

Hoogste finish:  Robin van Dalen uit Stuifzand.

DCS dart elke vrijdagavond in Ons Dorpshuis vanaf 20.30 uur, kom es kijken!
 

—————

Terug