16-09-2019 19:42

Bork Stuifzandrun op 20 oktober!

Beste Stuifzanders,


20 oktober aanstaande wordt door HAC’63 al weer voor de derde keer de Bork Stuifzandrun georganiseerd. We hebben naar de reacties van deelnemers geluisterd en een paar kleine maar leuke wijzigingen in het geheel gebracht.

Bij de jeugd wedstrijd is een 500 meter toegevoegd voor kinderen tot en met 6 jaar. De 7-11 jaar loopt een 1km en 12-15 2km. De wedstrijd is voor alle kinderen t/m 11 jaar is gratis.

De wedstrijd vanaf 16 jaar is 5 of 10 km en het parcours van 5km lengte wordt dus 1 of 2x gelopen. Het parcours start bij Ons Dorpshuis (iets verder voor de 5 en 10 km) en gaat dan via de Hoofdweg, Brandligstdijk, Pesserdijk, Siberië en Zwartschaap, terug naar Ons Dorpshuis aan de Hoofdweg.

Ook nieuw dit jaar is een prijs voor de beste Stuifzander of Stuifzandse, dit geldt voor zowel de 5 als 10 km! Verder verdient ieder natuurlijk eeuwige roem. Dit is hopelijk een mooie uitdaging voor Stuifzanders om aan een hardloopwedstrijd deel te nemen.

Door deze wedstrijd zal er op de wedstrijd dag een tijdelijke verkeersstremming zijn op de Hoofdweg. Om één en ander in goede banen te leiden krijgen we voor het regelen van het verkeer ondersteuning van de verkeersregelaars van de VVVS. Graag de aanwijzingen van deze mensen volgen inzake stremmingen en waar je langs kan op de dag van de wedstijd. De dorpskern blijft bereikbaar vanaf richting Hoogeveen.

Informatie met betrekking tot de wedstijd is te vinden op de flyer en eventueel ontbrekende informatie staat op de site: www.borkstuifzandrun.nl


Sportieve groet,
Jacqueline ten Brummelhuis

PS – wil je als vrijwilliger bij de wedstrijd helpen? Handjes zijn welkom, bel mij even.

 

 

—————

Terug