03-03-2014 15:16

Bericht voor ondernemers over aanmelding Bouwmarkt

Bouw en verbouw dag
Zaterdag 10 mei 2014: 10.00-17.00 uur
Maxx Sports & Events, Terpweg 1 in Hoogeveen

Ben je ondernemer en is je bedrijf gevestigd in de gemeente Hoogeveen? Doe dan mee aan de derde beurs op gebied van bouwen, verbouwen en duurzaamheid. Voorgaande beurzen over bouwen en verbouwen waren een groot succes. Honderden bezoekers kwamen naar deze beurs. Ontmoet potentiele klanten en laat zien wat je te bieden hebt.

Het Hoogeveen Bouwpakket is vanwege groot succes verlengd tot 1 januari 2015. Inwoners en ondernemers van de gemeente Hoogeveen kunnen tot die datum gebruik maken van acties, voordelen en gunstige maatregelen: bijvoorbeeld een prijsverlaging van twintig procent voor woningbouwkavels, starterslening, vijftig procent korting op bouwleges en een gunstige duurzaamheidslening. Deze maatregelen gelden alleen voor inwoners en ondernemers uit de gemeente Hoogeveen.

Elk bedrijf dat gerelateerd is aan bouwen, verbouwen, wonen of duurzaamheid kan zich presenteren op deze beurs. Bouwbedrijven, hypotheekadviseurs, installatiebedrijven, notariaten, makelaars, stylingbureaus, stukadoors, architectenbureaus, energiebedrijven (zonnepanelen), schilderbedrijven, woninginrichters, hoveniers etc. Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is in de gemeente Hoogeveen. Hiermee wordt de focus gelegd op de stimulering van het Hoogeveense bedrijfsleven. 

De deelnamekosten zijn slechts € 150,- (exclusief BTW) voor het huren van een kraam. De kraam heeft een lengte van 3 meter. Het bedrag is inclusief twee lunches, tien consumptiemunten en gebruik van Wifi. Extra lunches en consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar. Aanmelden kan tot 15 april door het inschrijfformulier te mailen aan info@cho-hoogeveen.nl of te sturen aan: Secretariaat CHO, Ina Lugies, Winde 59, 7908WS Hoogeveen. Vergeet niet je bankrekening te vermelden en het inschrijfformulier te ondertekenen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van deelname.

Uitgebreide informatie is in bijgaande uitnodiging te vinden.

—————

Terug