18-02-2015 18:42

Bericht van het Dorpenteam

U wilt als bewoner van Stuifzand  en omstreken graag in een veilige en prettige omgeving wonen. Toch kan het voorkomen dat u iets heeft wat u dwars zit, dit kan zowel in de priv√©sfeer zijn maar ook in uw leefomgeving. Denk dan aan klachten/overlast.

Misschien hebt u daar zelf wel een oplossing voor maar heeft u geen idee hoe dit georganiseerd moet worden. Misschien hebt u ook wel helemaal geen idee over een oplossing. Hierbij willen de leden van het dorpenteam u graag helpen.

Het dorpenteam bestaat uit :
Wijkagent
Wijkbeheerder/ster
Handhaving
SWW (Stichting Welzijn Werk)

Zij kunnen er zorg voor dragen om eventueel met u en uw leefomgeving tot een oplossing te komen, zodat er weer prettig geleefd kan worden.

Wanneer u een vraag of opmerking heeft kunt u deze kenbaar maken op het spreekuur.
Het spreekuur is op woensdag van 11:00 tot 12:00 uur in het Anker te Hollandscheveld
Het inloopspreekuur zal door verschillende leden van het wijkteam worden bemand. Mocht het voorkomen dat u juist iets heeft wat bij een ander lid van het wijkteam thuishoort dan wordt er voor gezorgd dat uw melding daar terecht komt!

Het kan voorkomen dat uw vraag niet kan wachten. U kunt dan in de ochtenduren  telefonisch contact opnemen met de Smederijen/Anker. Het telefoonnummer is: 0528-343881.

Het Dorpenteam
 

—————

Terug