06-12-2013 15:59

Bereikbaarheid SWW / de Smederijen in de dorpen

Sinds begin 2013 zijn de wijkteams in alle dorpen samengevoegd tot één groot dorpenteam Smederijen. Dit houdt in dat alle woonconsulenten van de woningstichtingen, medewerkers van de gemeente (wijkbeheerder en handhaving), Stichting Welzijnswerk Hoogeveen (opbouwwerk, jongerenwerk, maatschappelijk werk) en de politie (wijkagenten) één vast adres hebben gekregen.

Wanneer u contact zoekt met een van bovenstaande personen, kunt u terecht in het wijkkantoor van de Smederijen in Dorpshuis Het Anker in Hollandscheveld. De medewerkers zijn op wisselende momenten op het kantoor aanwezig. Voor uw financiële vragen (belastingen, schulden, betalingsregelingen, papieren invullen e.d.) kunt u terecht op het spreekuur van de vrijwilliger financiële hulp. Dit was altijd op de donderdagmorgen, maar zal per 8 januari 2014 naar de woensdagmorgen verschuiven.

Openingstijden en contactgegevens
Het kantoor is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 12.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Op andere tijden is het kantoor niet altijd bezet door afspraken buiten de deur. Wilt u iemand in het bijzonder spreken of op een ander tijdstip, dan is het verstandig vooraf even te bellen voor een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0528 343881 (u kunt ook de voicemail inspreken en wordt dan teruggebeld) of te mailen naar welzijn.dorpen1@swwh.nl. Wilt u dringend een medewerker van de SWW spreken? Neemt u dan contact op met het centraal bureau van de SWW aan Het Haagje 119 te Hoogeveen, tel 0528 278 855.

—————

Terug