26-02-2020 21:33

Bekijk het eens...

Beste dorpsgenoten,

al jaren beheer ik de website van Stuifzand en probeer deze met enige regelmaat te voorzien van actuele informatie. Omdat ik afhankelijk ben van de inbreng van anderen, verandert er niet zo heel vaak iets aan de site. Op zich is dat geen probleem, maar daarmee loop je wel het risico dat sommige informatie niet meer klopt. Hierbij dus een oproep aan onze hobby- en bedrijfsmatige dorpsgenoten die ooit zijn geïnterviewd: willen jullie kijken of de informatie onder het kopje ‘bedrijvigheid’ nog steeds accuraat is? Zo niet, dan ontvang ik graag een nieuw stukje en liefst ook nieuwe foto’s, zodat ik de website weer kan actualiseren. Ook als je niet op de website staat, maar graag daar vermeld zou willen worden omdat je iets bijzonders aan te bieden hebt, is een leuk stukje met achtergrondinformatie (liefst ook voorzien van bijpassende foto’s) van harte welkom!

Verder nog een oproep aan de verenigingen: af en toe krijg ik berichten op de stuifzand mail voor jullie, maar in de Verstoever staan geen mailadressen vermeld. Omdat ik de berichten graag door wil sturen naar de juiste geadresseerde, hierbij het verzoek of jullie je mailadres door willen geven aan mij (of de Verstoever) zodat deze informatie toegevoegd kan worden. En willen jullie ook nog even kijken of de informatie op de site nog klopt en zo niet, de wijzigingen aan mij doorgeven?

Tot slot: heb je een activiteit die je graag nader onder de aandacht wil brengen, dan kan ik dit op de activiteitenkalender zetten. Daarvoor ontvang ik dan graag tijdig de informatie op de mail: stuifzand.online@gmail.com. En mooie of bijzondere foto’s van ons dorp vind ik ook heel leuk om te krijgen, dan kan ik de huidige foto’s weer eens verversen!

Alvast bedankt!

Nelleke van Rij
Beheerder website www.Stuifzand.net
 

—————

Terug