05-07-2012 22:38

Begaanbaarheid Juf Joke pad


Op de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Stuifzand werden vragen gesteld over de begaanbaarheid van het pad vanaf Toldee (juf Joke pad) door het bos richting Brandligtsdijk.
 
Het pad dat door de eigenaresse van het perceel beschikbaar is gesteld als wandelpad voor de inwoners van ons dorp, bleek hier en daar onbegaanbaar en daardoor moeilijk toegankelijk en dat is zonde. Enkele weken geleden trokken Anneke, Willemijn van Plaatselijk Belang en Emmy die erg benieuwd was over welk pad het nu ging, het bos in om orde op zaken te stellen.
 
Gelukkig viel het allemaal mee en is de route weer begaanbaar gemaakt door hier en daar wat laaghangende struikjes op te snoeien en brandnetels en onkruid te verwijderen. De route is  bruikbaar voor hardlopers die eens lekker door de bos willen rennen en wandelaars die willen genieten van onze mooie omgeving, vooral het gedeelte langs de oude wijken  en langs de weilanden is de moeite waard nu er zoveel planten bloeien.
 
Plaatselijk Belang is nog steeds blij met het gebaar  van de eigenaresse van bos en landerijen, hierdoor kan iedereen die dat wil dicht bij huis toch ver weg van de bewoonde wereld zijn.
 
Voor hondenbezitters: houd de honden aangelijnd wanneer u tussen de weilanden doorloopt. Dit in verband met besmettingsgevaar voor melkvee door uitwerpselen van uw hond.
 
 

—————

Terug