Subsidie Rabobank Zuidwest-Drenthe voor Ons Dorpshuis

15-05-2016 14:52

“Ons Dorpshuis” is een van de oudste zelfstandige dorpshuizen in Drenthe en is opgericht 15 december 1948 door enkele bewoners uit het dorp. Exploiteren is mogelijk door subsidies van de gemeente en vrijwilligers.

Nu zijn de toiletten verouderd en nodig aan vervanging toe, tevens moet de entree worden opgeknapt. Om dit te kunnen realiseren heeft het bestuur de nodige goede doelen aangeschreven met het verzoek om een donatie te schenken.

Het Stimuleringsfonds van Rabobank Zuidwest-Drenthe heeft het dorpshuis een subsidie toegezegd van  € 3.000,-- . Deze zal donderdagmiddag 26 mei om 16.00 uur worden uitgereikt in Stuifzand aan de bestuursleden van Ons Dorpshuis.

Verder hebben het Oranjefonds en de TVM foundation een bijdrage beschikbaar gesteld. Zodat nu met de hulp van vrijwilligers en de aannemer, die zijn materiaal beschikbaar stelt, begonnen kan worden met de verbouwing.

Als bestuur zijn we heel blij met de ondersteuning van deze goede doelen. Ons dorpshuis heeft een echte regiofunctie. Diverse groepen mensen komen hier voor de sociale contacten, de verscheidenheid aan activiteiten die we bieden.

Stuifzand, mei 2016
Bestuur Ons Dorpshuis

Terug