Een werkstuk voor de website

03-11-2014 15:20
Op ons mailadres stuifzand.online@gmail.com kregen we laatst onderstaand bericht binnen:
 
"Ik heb misschien wel iets leuks voor jullie site, mijn zoon van 14 zit in 3 gymnasium in Hoogeveen en heeft voor het vak Nederlands een werkstuk gemaakt over Stuifzand. Wij wonen in Hoogeveen, maar hij vindt het leuk dat zijn roots in Stuifzand liggen, zijn beide opa’s hebben historie in Stuifzand (Linde en Guichelaar)
Wellicht vaker gedaan, weet ik natuurlijk niet. Het leuke is dat hij veel heeft gehad aan jullie site en de informatie van zijn vader (ik zei de gek) en zijn opa’s.
Wij zijn rechtstreeks familie van Grietje Linde Kloezen, dus het gedeelte kleinste huisje is wel uitgediept met herinneringen van ons zelf. Misschien hebben jullie er belangstelling voor om te plaatsen op de site, is weer es wat anders. Ik kan het  jullie het dan uiteraard digitaal sturen.
 
Met vriendelijke groet,
Frank Linde"
 
Natuurlijk hebben we meteen gereageerd dat we het werkstuk graag wilden ontvangen en er een mooi plaatsje voor zouden vinden op de website, verhalen en foto's zijn altijd van harte welkom! 
 
Dus laat je inspireren door dit leuke werkstuk: heb je zelf ook nog een mooi verhaal of oude foto's, mail ze dan naar stuifzand.online@gmail.com!
 
Terug