Camping Het Hamshoff-Oord

In een bosrijke omgeving, vlakbij natuurgebied Dwingelerveld, bevindt zich tussen Pesse en Stuifzand de S.V.R. camping "Het Hamshoff-Oord". Deze boerderij annex camping wordt beheerd door de familie G.J. Ham.

De camping is gelegen in een zeer fraai gebied, naast een stuk bos, waar het heerlijk is om een kleine wandeling in te maken. Ongeveer twee kilometer verderop ligt het natuurgebied Boerveense Plassen. Uiteraard is de camping een ideaal uitgangspunt om te fietsen en/of te wandelen in de vele bossen en natuurgebieden in de buurt. Ook zijn er een aantal fietsroutes die bij de camping beginnen!

Op en rondom de boerderij zijn veel dieren te vinden waaronder schapen, kippen, duiven, geiten, een pony, poezen, pauwen, kalveren en een hond. Bijna alle dieren zitten in een eigen hok of lopen vrij rond in de wei. Iedereen kan zo naar ze toe lopen. Ook kunt u zien hoe de dieren gevoerd en verzorgd worden (meehelpen kan natuurlijk ook!), hoe er gehooid wordt en wie weet ... worden er wel jonge dieren geboren!

Het kampeerterrein bestaat uit drie gedeelten: een groot open veld met uitzicht op de weilanden, een groot veld naast het bos en vier door begroeiing afgescheiden veldjes, voor meer privacy. In zijn totaliteit is er plaats voor zo'n vijftien tenten en/of caravans. Zo is er voor iedereen een geschikte plaats, met voldoende ruimte!

Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen op een camping heel belangrijk! Op de camping zijn een aantal heren- en damestoiletten en urinoirs gesitueerd. Voor voldoende wasgelegenheid is gezorgd. Er zijn twee wasruimtes, die afgesloten kunnen worden en twee ruime, betegelde douches, die werken op een euro-automaat. Verder is er een goede gelegenheid om baby's te wassen en te verschonen.

Ook is er de mogelijkheid om af te wassen, warm water te halen, te wassen en te centrifugeren. Deze ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met:

S.V.R. Camping "Het Hamshoff-Oord" 
Familie G.J. Ham
Wijsterseweg 147
7934 TE Stuifzand
Tel: 0528-331258
E-mail: svrcampingham@hetnet.nl
Website: www.campingham.nl